Tablet kölcsönzés

Béreljen és használja napjaink mobilkommunikációs eszközeit!

Megosztás

Kapcsolat

Tablet Rental Hungary Kft

Tel:  +36-70/346-8027
E-mail: info @ kolcsontablet.hu
Web:   www.kolcsontablet.hu

Iroda:

DUNA CENTER Irodaház 
1024 Budapest, Ady Endre u. 19. (a körforgalomnál)

(Egyeztetve H-P: 09.00-16.30)

Kiegészítők

VR szemüveg bérlés

VR szemüveg bérlés

Virtuális bemutatókhoz ajánljuk Samsung Gear VR 2 szemüvegjeinket kompatibilis Samsung Galaxy S6/S7 mobiltelefonokkal együtt.

Továbbá elérhetők professzionális VR szemüvegek is, mint például a HTC Vive, vagy az Oculus Rift. Kompatibilis nagyteljesítményű gamer PC-vel, szenzorokkal és kontrollerekkel együtt eseti bérlésre, kitelepüléssel technikai támogatással.

Ne töprengjen a megvalósításon, hívjon minket a megfelelő megoldásért!

tovább

Lopásgátló megoldások

Lopásgátló megoldások

Többféle lopásgátló megoldást kínálunk mobil eszközökhöz:
A tablet keretek tökéletesen illeszkednek a készülékekre, védik azokat a külső behatástól. Konzol segítségével falra, asztalra szerelheti őket.
Huzalos megoldásaink lehetővé teszik, hogy kézbe vegyük és használjuk az eszközöket, elektronikus védelem mellett is. Univerzális megoldásaink, bármely táblagép esetében alkalmazhatók és egyszerűen elhelyezhetők.
Bővebben: tabletkonzol.hu

tovább

Tablet delux állvány (Új)

Tablet delux állvány (Új)

Innovatív, modern megjelenés. Igényeljen brandingelhető design állványt rendezvényre, kiállításra. Bérelhető és vásárolható is.
Kérje egyedi ajánlatunkat!
(Kompatibilitás: iPad/AIR/AIR2/Pro 9,7" , Samsung Galaxy Tab S2/S3 9,7", Samsung Galaxy Tab A 10.1")

tovább

iPad kioszk állvány (ALU)

iPad kioszk állvány (ALU)

A képen látható iPad kioszk állvány könnyen mobilizálható, az ALU kivitelnek köszönhetően. Esztétikus és letisztult megjelenést biztosít. Felső zárható kazettájában az iPad (2/3/4/AIR/AIR2) készülék fixen elhelyezhető. A Home gomb hozzáférése biztosított, a készülék további gombjai nem érhetők el. A kazettába helyezett iPad hálózati töltése megoldható. A készülékek akár 7-8 órán keresztül is üzemeltethetők.

tovább

iPad kioszk állvány (INOX)

iPad kioszk állvány (INOX)

Prémium kivitel, forgatható -dönthető felső tartókeret. Tökéletes kiegészítő kiállításokon, rendezvényeken, ahol fontos a minőségi megjelenés és teljes funkcionalitás.

tovább

Asztali tartó (zárt)

Asztali tartó (zárt)

Többféle színben igényelhető, stabil tartást ad a készüléknek. Zárható. iPad és 10" készülékekkel kompatibilis.

tovább

Tablet védőtok

Tablet védőtok

A bérelt készülékhez igényei szerint védőtokot is biztosítunk, mely könnyű, praktikus és védi a készülék kijelzőjét szállítás közben, vagy biztonságot nyújt a használat során.

Egyedi tokot keres? Szeretne nagyobb darabszámban készülékeihez megfelelő, akár többfunkciós tokot is találni versenyképes áron. Hívjon bizalommal segítünk!

tovább