Tablet kölcsönzés

Béreljen és használja napjaink mobilkommunikációs eszközeit!

Megosztás

Kapcsolat

Tablet Rental Hungary Kft

Tel:  +36-70/346-8027
E-mail: info @ kolcsontablet.hu
Web:   www.kolcsontablet.hu

Iroda:

DUNA CENTER Irodaház 
1024 Budapest, Ady Endre u. 19. (a körforgalomnál)

(Egyeztetve H-P: 09.00-16.30)

Kölcsönzés menete

Minden beérkező ajánatkérést egyedileg kezelünk annak érdekében hogy leendő ügyfeleink a leginkább testreszabott és számukra legkedvezőbb csomagot kaphassák. 

Szolgáltatásunkat elsősorban üzleti ügyfeleknek kínáljuk, de magánszemélyként is van lehetőség a bérlésre. Bővebb információkról a Szerződési feltételek menüpont alatt tájékozódhat.

A rendelési folyamat

1. Ajánlatkérés

Amennyiben tudja milyen készüléket szeretne bérelni, töltse ki az Ajánlatkérés tabletre menüponton megjelenő űrlapot vagy keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségek valamelyikén. Az elküldött e-mail vagy ajánlatkérő önmagában még nem jelenti a megrendelés létrejöttét. A sikeres űrlapkitöltést automatikus e-mail üzenet követi.

2. Ajánlatkérés egyeztetése

Amennyiben az ajánlatkéréssel kapcsolatban pontosításra van szükség kollégánk jelentkezni fog az Ön által megadott elérhetőségeken 24 órán belül.

3. Árajánlat elküldése

A kitöltött űrlap alapján tételes árajánlatot készítünk az eszközbérlet szolgáltatásra. Az árajánlat tartalmazza a bérleti periódus kezdetét, hosszát, az eszközök és igényelt kiegészítők bérleti díját, az egyéb szolgáltatások díjait valamint a kiszállítás módját, szükség esetén a kaució összegét. Ajánlatunkat e-mailben küldjük el.

4. Szerződéskötés

Ha ajánlatunkat kedvezőnek találja, szerződést kötünk. Az eszközbérleti szerződés szövegét az ajánlat elfogadását követően előzetesen megküldjük. A szerződéskötés feltétele a cégszerű aláírás, vagy magánszemély esetén érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatása.  

5. Fizetés / Kaució

A fizetés történhet banki átutalással, előreutalással vagy készpénzben. Magánszemély esetén a fizetés mindig készpénzben történik. A kaució a felek megállapodása alapján kerül megállapításra mértéke és módja az ajánlatban minden esetben szerepel.

6. Átvétel / Szállítás

A bérelt eszközök átvételére a következő lehetőségeket ajánljuk:

1, Személyes átvétel a Tablet Rental Hungary címén előre egyezetett időpontban térítésmentesen.

2, Futárszolgálat által, meghatározott díj ellenében a Bérlő által megjelölt helyen (székhely, telephely, rendezvényhelyszín).

3, Amennyiben a megrendelő vidéki helyszínen kívánja a készüléket átvenni előzetes egyeztetést követően belföldi Gyorsposta szolgáltatás keretében is lehetőség van a készüléket átvenni.

Az átvétel átvételi elismervény aláírásával történik, mely a szerződés mellékletét képezi és elválaszthatatlan része. Az átadás átvételi nyilatkozat aláírása után az adott eszköz használatba vehető.

Bővebb információ a Szerződési Feltételek alatt olvasható.

 

iPad és Táblagép bérlet és kölcsönzés