Tablet kölcsönzés

Béreljen és használja napjaink mobilkommunikációs eszközeit!

Megosztás

Kapcsolat

Tablet Rental Hungary Kft

Tel:  +36-70/346-8027
E-mail: info @ kolcsontablet.hu
Web:   www.kolcsontablet.hu

Iroda:

DUNA CENTER Irodaház 
1024 Budapest, Ady Endre u. 19. (a körforgalomnál)

(Egyeztetve H-P: 09.00-16.30)

Projekt munka

Rugalmas bérlet, kihelyezés

Táblagépeink segítségével gyorsan és hatékonyan mobilizálhatja tervezett projektjeit. 

Az igényelt készülékek számát rugalmasan alakíthatja a pár darabos készülék bérlettől, több 10 vagy akár 100 darabos nagyságrendig. A konkrét készülék típust, eszközköz igényt minden esetben egyedileg mérjük fel. Az elvégzendő feladat ismeretében a keresett, vagy használni kívánt alkalmazás egyeztetését követően a legmegfelelőbb készüléket ajánljuk. Bízza ránk a készülékek beállítását az alkalmazások telepítését! A készülékek így letesztelt, indulásra kész állapotban kerülnek munkatársaihoz. Legyen szó eseti (egy vagy több napos, hétvégi, tört hónapos) vagy ismétlődő munkákról árajánlatunk minden esetben a valós bérleti időtartamhoz igazodik. Partneri ajánlatunkról itt tájékozódhat. 

Flottabeszerzés

Új készüléket vásárolna, de bizonytalan melyik típus lenne a megfelelő. Közel a határidő, de még nem áll rendelkezésre a teljes költségvetés-forrás. Kérje segítségünket!

Többféle típus tesztelésére van lehetőség előzetesen, rövidebb-hosszabb időre. A kiválasztott készülék beszerzésére árajánlatot adunk. Rugalmas, testreszabott bérleti konstrukcióval ütemezheti flottabeszerzését, támogatva hosszú távú terveit.  Egyúttal válogathat kiegészítőink (elsősorban védőtokok) közül a készülék védelme, biztonságos és kényelmes használata érdekében.

Támogatás

Minden helyzetben igyekszünk segíteni! Bérleti szolgáltatásunk része a telefonos Help-Desk támogatás a felmerülő hibák orvoslására, a használattal kapcsolatos kérdések megválaszolására.

Meghibásodás esetén vállaljuk a készülékek cseréjét, lehetőség szerint 24 órán belül. Budapesten ennél rövidebb idő alatt is.

Kezdetben szükség lehet a csapat, a munkatársak felkészítésére a táblagépek és az alkalmazások használatáról. Vállaljuk célirányos tréningek, rövidebb hosszabb terjedelmű bemutatók összeállítását, megkönnyítve ezzel is az eszközök használatba vételét. Mindezt rugalmasan igazítva az Önök elvárásaihoz.

Igény más mobil/IT eszközök bérletére

Esetenként előfordulhat, hogy a táblagépek mellett más mobileszközökre is – például iPhone, egyéb okostelefon, laptop, szenzoros konzol, monitor - LED TV - szükség lehet rendezvényéhez, tervezett aktivitásához. Ez esetben is forduljon hozzánk bizalommal.  Egyedi kérésekre, speciális igényekre is kínálunk bérleti megoldást, így egy kalap alatt szerezhet be minden szükséges információt a lehetőségekről. Ajánlatunkat pedig teljes körűen értékelheti rengeteg időt és energiát takarítva meg.

Felkeltettük érdeklődését!

Amennyiben érdeklődik valamely fent említett szolgáltatásunk iránt és több információt szeretne kapni, kérjük hívjon a  +36 70 346 8027-es telefonszámon.