Megosztás

Kapcsolat

iPad bérlet és tablet kölcsönzés

Projekt támogatás - tablet flottakihelyezés

Eszközbeszerzés 

 

Tablet Rental Hungary Kft

Tel:  +36-70/346-8027
E-mail: info @ kolcsontablet.hu
Web:   www.kolcsontablet.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referenciák

Adatlapfelvétel

Adatlapfelvétel

Nagyobb szabású rendezvényeken, kiállításokon szaknapokon táblagépeink segítségével kérdőíveket, adatlapokat rögzíthet az adatvédelmi előírások figyelembevételével akár elektronikus aláírás rögzítése mellett!
A rögzített adatokat már akár aznap megkaphatja, összesítheti! Legyen hatékony ne veszítse el az érdeklődőket!

Vendégregisztráció tableten

Vendégregisztráció tableten

Ne bajlódjon a vendéglista papíralapú nyomtatásával, az érkező vendégek nevének keresgélésével. Tetszőleges akár több ezres nagyságú vendégsereget is fogadhat könnyedén és elegánsan iPad készülékeink segítségével. Alkalmazásunk képes több vendéglista és számos vendégcsoport (VIP, Sajtó, Partner stb.) egyidejű kezelésére is tetszőleges adatokkal.

Kiállítás - Event

Kiállítás - Event

Tervezze meg standját innovatív megoldásainkkal! Tegye vonzóvá, izgalmassá nem utolsó sorban rendezetté megjelenését táblagépeink használatával. Bemutatkozófilmek, Regisztráció, Kérdőív, Online Webáruház és katalógusok interaktív formában.
Állványok, tartók és más megoldások az ön és ügyfelei szolgálatában!

Kvíz tableten

Kvíz tableten

Állítsa össze tetszőleges számú kérdésből saját kvíz alkalmazását! A helyes válaszok számát az alkalmazás összesíti és megjeleníti. Márkázható, képeket, logókat helyezhet el. Lehetőség a kitöltők adatainak felvételére, rövid regisztráció kombinálására.
A kvízre adott válaszokról összesítőt készítünk így láthatja milyen válaszok érkeztek!

Piackutatás - Közvéleménykutatás

Készülékeinkkel, nagyobb szabású piackutatási munkákat is képesek vagyunk támogatni annak érdekében, hogy az adatgyűjtést és felvételt hatékonyabbá tegyük és az adatokat elektronikusan is elérhetővé tegyük a rögzítést követően. Készülékeink segítségével lehetőség van GPS koordinátákat, fotókat rögzíteni illetve elektonikus aláírást is alkalmazni. Az adatfelvétel módjában mind az off-line mind az online (mobilinternetes) kapcsolatot adatmentést tudjuk biztosítani.

Táblagépek testreszabása

Táblagépek testreszabása

Renault Vezetéstechnikai Szaknap, Renault Partnernap

Az érkező vendégek regisztrációja iPad táblagépeken vendéglista alapján. A kihelyezett iPad állványokon Renault arculatnak megfelelően tematikus képgalériák, weblapok és alkalamzások (Renault TV, World Series by Renault, Renault Truck Race) bemutatása. Táblagép bemutató az érdeklődőknek több készülék kipróbálásának lehetőségével.

Táblagépek testreszabása II.

Táblagépek testreszabása II.

Porsche World Roadshow - Hungaroring

A rendezvényre biztosított készülékflottán a Porsche arculati elemeit állítottuk be a képernyővédők, gallériák, elektronikus kiadványok feltöltésével. Az egyhetes program napirendje, a tesztautók ülésrendjei a részvevő vendégek névsora mind a táblagépekre került, kiváltva a papíralapú adminisztrációt. A rendezvényen a táblagépekkel készült fótókat a résztvevők azonnal megoszthatták.

Nyereményjátékok

Nyereményjátékok

Volkswagen-WizzAir promóció

A tematikus prómóció keretében a hoszteszek budapesti és vidéki szórakozóhelyeken iPad táblagépek segítségével népszerűsítették a Volkswagen Up új modeljét és regisztrálták a tesztvezetés iránt érdeklődők adatait.

Speciális védőtokok beszerzése / logozása

Speciális védőtokok beszerzése / logozása

Az igények maximális figyelembevétele mentén megtaláljuk és beszerezzük a célnak legmegfelelőbb védőtokot táblagépeihez. A kívánt szín, méret , funkcionalitás, minőség alapján számos márka és beszállító termékeit ajánljuk. Sőt vállaljuk a kiválasztott tokok logozását, céges emblémák felhelyezését is.

Családi nap, Dolgozói nap - Oktatás

Belépő szintű készülékeinkkel feldobhatja egy-egy dolgozói nap, családi nap hangulatát. A készülékekre tetszés szerint, korcsoporthoz illeszkedő játékok - játékos alkalmazások telepíthetők így mindenki kipróbálhatja ügyességét. Angry Birds, Forma-1, autóverseny, logikai-ügyességi játékok..... a lista végtelen.

Kérésre vállaljuk táblagép bemutatók szervezését, ahol az érdeklődők többféle készüléket is kézbevehetnek, feltehetik kérdéseiket és megismerkedhetnek a legpraktikusabb fogalmakkal, technikai ismeretekkel. Hívjon minket bizalommal!