Tablet kölcsönzés

Béreljen és használja napjaink mobilkommunikációs eszközeit!

Megosztás

Kapcsolat

Tablet Rental Hungary Kft

Tel:  +36-70/346-8027
E-mail: info @ kolcsontablet.hu
Web:   www.kolcsontablet.hu

Iroda:

DUNA CENTER Irodaház 
1024 Budapest, Ady Endre u. 19. (a körforgalomnál)

(Egyeztetve H-P: 09.00-16.30)

Referenciák

Tablet konzolok, rögzítők, biztonsági keretek

Tablet konzolok, rögzítők, biztonsági keretek

Kiállítások, termékbemutató standok, bemutatótermek, üzlethelyiségek, éttermek részére vállaljuk táblagép biztonsági megoldások beszerzését, installálását rövid határidőre. Tekintse meg választékunk az elérhető asztali/álló vagy falra rögzíthető termékek közül (Képgaléria)
Egyedi igényeivel pedig keressen minket bizalommal!

Adatlapfelvétel

Adatlapfelvétel

Nagyobb szabású rendezvényeken, kiállításokon szaknapokon táblagépeink segítségével adatot gyűjthet kérdőívek, adatlapok kitöltésével az adatvédelmi előírások figyelembevételével, sőt akár elektronikus aláírás rögzítésével.
A rögzített adatokat akár az adatfelvétel napján megkaphatja, összesítheti! Legyen hatékony, ne veszítse el az érdeklődőket!

Vendégregisztráció tableten

Vendégregisztráció tableten

Ne bajlódjon a vendéglista papíralapú nyomtatásával, az érkező vendégek nevének keresgélésével. Tetszőleges méretű, akár több ezres nagyságú vendégsereget is fogadhat könnyedén és elegánsan iPad készülékeink segítségével. Vendégregisztrációs alkalmazásunk képes több vendéglista és számos vendégcsoport (pl. VIP, sajtó, partner stb.) egyidejű kezelésére is, tetszőleges adatok megjelenítésére (pl. cégnév, elérhetőség).

Rendezvények ahol iPad segítette a vendégregisztrációt:
Budapesti Értéktőzsde rendezvényei, Renault Nap, Kanadai-Magyar Kereskedelmi Kamara Homár Vacsora, UPC Foci VB

Kvíz tableten

Kvíz tableten

Állítsa össze tetszőleges számú kérdésből saját kvíz alkalmazását! A helyes válaszok számát az alkalmazás összesíti és megjeleníti. Márkázható, képeket, logókat helyezhet el. Lehetőség a kitöltők adatainak felvételére, rövid regisztráció kombinálására.
A kvízre adott válaszokról összesítőt készítünk így láthatja milyen válaszok érkeztek!

Táblagépek testreszabása

Táblagépek testreszabása

Renault Vezetéstechnikai Szaknap, Renault Partnernap

Az érkező vendégek regisztrációja iPad táblagépeken vendéglista alapján. A kihelyezett iPad állványokon Renault arculatnak megfelelően tematikus képgalériák, weblapok és alkalamzások (Renault TV, World Series by Renault, Renault Truck Race) bemutatása. Táblagép bemutató az érdeklődőknek több készülék kipróbálásának lehetőségével.

iBudapest - egyedülálló városi túra

iBudapest - egyedülálló városi túra

"A résztvevőket csapatokra bontjuk, minden csapat kap egy iPad-et és a hozzá tartozó jelszót, ennek segítségével a résztvevők egy kódolt üzenetet kapnak, amelyet első lépésként dekódolni kell, majd a kapott szöveget értelmezni, ami egy helyszínre utal. Némi logikával és térképpel a csapat megfejti a helyszínt, beírja az iPad-be és ha a válasz megfelelő, a rendszer elfogadja, akkor a csapat elindul az adott helyszínre."

Tökéletes program az idelátogató ügyfeleinek, céges munkatársaknak, csapatépítésre.

http://www.teamvision.hu/ibudapest

Táblagépek testreszabása II.

Táblagépek testreszabása II.

Porsche World Roadshow - Hungaroring

A rendezvényre biztosított készülékflottán a Porsche arculati elemeit állítottuk be a képernyővédők, gallériák, elektronikus kiadványok feltöltésével. Az egyhetes program napirendje, a tesztautók ülésrendjei a részvevő vendégek névsora mind a táblagépekre került, kiváltva a papíralapú adminisztrációt. A rendezvényen a táblagépekkel készült fótókat a résztvevők azonnal megoszthatták.

Nyereményjátékok

Nyereményjátékok

Volkswagen-WizzAir promóció

A tematikus prómóció keretében a hoszteszek budapesti és vidéki szórakozóhelyeken iPad táblagépek segítségével népszerűsítették a Volkswagen Up új modeljét és regisztrálták a tesztvezetés iránt érdeklődők adatait.

Speciális védőtokok beszerzése / logozása

Speciális védőtokok beszerzése / logozása

Az igények maximális figyelembevétele mentén megtaláljuk és beszerezzük a célnak legmegfelelőbb védőtokot táblagépeihez. A kívánt szín, méret , funkcionalitás, minőség alapján számos márka és beszállító termékeit ajánljuk. Sőt vállaljuk a kiválasztott tokok logozását, céges emblémák felhelyezését is.