Tablet kölcsönzés

Béreljen és használja napjaink mobilkommunikációs eszközeit!

Megosztás

Kapcsolat

Tablet Rental Hungary Kft

Tel:  +36-70/346-8027
E-mail: info @ kolcsontablet.hu
Web:   www.kolcsontablet.hu

Iroda:

DUNA CENTER Irodaház 
1024 Budapest, Ady Endre u. 19. (a körforgalomnál)

(Egyeztetve H-P: 09.00-16.30)

VR bérlés, kitelepülés

A professzionális VR élmény többé nem elérhetetlen!

Egyedi igényeire szabva összeállítjuk és létrehozzuk a kívánt eszköz konfigurációt, mely magába foglalja a szükséges hardwer eszközöket (szemüveg, telefon, nagyteljesítményű PC, kontrollerek, LED TV) a kíválasztott vagy már lefejlesztett alkalmazást, szoftvert, játékot azok telepítését és igény esetén a helyszíni technikai személyzetet is. 

VR élmény alapvetően 3 féle konfigurációban érhető el és valósítható meg: 

1. A VR szemüveg és a bele helyezhető okostelefon a legegyszerűbb kombináció. Ilyen például a Samsung Gear VR és a vele kompatibilis Samsung Galaxy S6/S7 telefon, melyek minőségileg a legkiforrottabb termék. 

 

2. A következő szint esetén a szemüveghez már egy speciális, nagy teljesítményű PC is szükséges valamint kontrollerek, melyekkel a program vezérelhető és a funkciók elérhetők. Erre az esetre az Oculus Rift VR terméke a megfelelő választás.  

 

3. A HTC Vive VR csomag szintén nagyteljesítményű PC-vel együtt konfigurálható és a legprofesszinálisabb VR élményt nyújtja. Lehetővé teszi ugyanis a térben való mozgást és kezünk használatát. Vagyis nem csak arról van szó, hogy ülünk egy székben és nézelődünk (Samsung Gear VR), esetleg ugyanezt a számítógép előtt tesszük és mozgatjuk a fejünket (Oculus Rift) ,  itt szó szerint bejárhatunk egy virtuális világot. A rendszer képes követni a mozgásunkat és a poziciónkat is.  

VR kitelepülés esetén lehetőség van nagyméretű LED TV-k kihelyezésére is opcionálisan, melyeken az érdeklődők figyelemmel kísérhetik a játékos tevékenységét a virtuális világban, ezáltal részesei lehetnek az élménynek kívülállóként is. 

Hívjon minket hogy elképzeléseit megismerhessük vagy kérje testreszabott ajánlatunkat az info@kolcsontablet.hu címen.

Még aznap tájékoztatást adunk a lehetőségekről! 

Látogasson el a VR Microsite-ra!

Szeretnék ajánlatot kérni VR bérlésre / kapcsolodó szolgáltatásokra